اگر نگاهی به خوراکیهای روی میز کارمندانتان بیندازید، میتوانید شخصیتشان را تخمین بزنید و به آنها شغلی مناسب این شخصیت را پیشنهاد بدهید. اگر هنوز هم این ادعا را باور نمیکنید، بهتر است در این صفحه با نتایج تحقیقات دکتر آلن هرش آشنا شوید. او که سالها بود در مورد کسانی که توانایی بویاییشان را از دست داده بودند و نمیتوانستند بو یا مزه غذا را بفهمند تحقیقاتی انجام میداد، درحالی که میخواست درمانهایی را برای این افراد پیدا کند، به نتایج جالبی در مورد انتخاب غذا و ارتباطش با شخصیت رسید. فهرست زیر نتیجه تحقیقات این پژوهشگر برجسته است.
ادامه مطلب ...
کشیش آندریاس، مجری شبکه مسیحی محبت در برنامه آواز مسیح گفت: «من همین امروز در همین دقیقه و ثانیه به طور واضح برایتان می گویم که همه
دلیل کیفیت بالای عسل طبیعی آن است که به طور کامل حاصل عصاره شهد گلهای طبیعی و فرآوری زنبور بوده است. از فروشگاهها یا افراد و زنبورداران معتبر و مطمئن خرید کنید.
عسل مصنوعی کیفیتی بسیار کمتر دارد، زیرا یا با کمک زنبور ساخته شده، یا کاملا بدون کمک زنبور که در این صورت فقط حاصل فعالیت و فرآوری بشر است. هر دو روش اخیر در دسته عسلهای تقلبی جامیگیرد.
ادامه مطلب ...